Anne Olsson, ledarskap- & verksamhets coach som arbetar med din personliga effektivitet, ledarskap, teamutveckling.

Lär känna dig själv

Min passion är att inspirera människor till att utvecklas. Varje människa har en uppsättning kompetenser, talanger och egenskaper, en kärna! När vi, du och jag, hjälps åt att tillsammans öppna upp din kärna och göra allt det som är du medvetet för dig, det är då som det händer saker. Det är då som du kan börja använda hela din potential och all din kraft släpps lös. Det är en utveckling som gör skillnad!

Varför välja just mig?

När du väljer att ta hjälp av mig i din utveckling stöttar, coachar och vägleder jag dig genom arbetet. Vi gör arbetet på flera sätt. Individuella samtal, gruppsamtal, workshops och föreläsningar är några av verktygen jag arbetar med. Men oavsett vilket verktyg jag använder finns alltid både glädje och stort engagemang.

För att du ska känna dig trygg när du anlitar mig är jag certifierad verksamhets- och ledarskapscoach på ABLC. Jag har coachat över 1000 människor på olika befattningar inom industrin, säljbolag, banker och kommunal verksamhet sedan år 2006 då jag startade Resursutveckling för att utveckla människor och organisationer.

Dessförinnan har jag arbetat som HR Business Partner på Autoliv och Söderqvist Printing Industry Partner AB, Scan Figus AB med flera bolag där omorganisationer var ett genomgående tema. Det har gett mig en bred erfarenhet och ett stort fokus på att bygga ”grunden” på företag med värderingar, spelregler och normer, strukturer samt kommunikation, arbetsglädje och målfokusering som vi alla vet är viktiga faktorer för ett ökat samarbete, lönsamhet och välmående företag.

För mig är det viktigt med balansen i livet och att ständigt utvecklas och lära nytt. Det gör att vi växer och ger mening och motivation till ett liv som är hållbart med glädje och livskvalitet. Hur vill du ha det?

Ring mig, så samtalar vi om hur du vill ha det på 070-421 80 50 eller mejla mig på anne@resursutveckling.nu

{

Mening och motivation hänger ihop när du har hittat din mission i livet

{