Om Anne

Personlig utveckling & andlig vägledning …

Tänk att få ha ett så fantastiskt jobb, det är ett privilegium. Och du kan känna dig trygg med mig som coach. Med 17 år inom näringslivet har jag arbetat som organisationskonsult/coach/terapeut och väglett över 1000 människor inom olika befattningar. Varje människa är unik och det är det som är så fantastiskt och spännande. Efter 4 år som anställd inom HealthCare industrin, är jag nu så tacksam för att få arbeta med att inspirera, stötta och vägleda människor i egen regi.

Min passion är att samtala med människor och inspirera till ett gott och kärleksfullt liv med livskvalitet. Att vi får vara lite som barn hela livet – nyfikna med upptäckarglädje, lekfulla, öppna och frågvisa.

Jag har ett holistiskt synsätt och ser till helheten och det är så fantastiskt att få känna den glädjen när en annan människa kommer vidare och kan skapa något nytt.

Så här har jag utvecklat mig:

  • Dipl samtalsterapeut i psykosyntes 3 års utbildning, HumaNova, 2005.
  • Cert. Ledarskap- & VerksamhetsCoach på ABLC, 2012.
  • Cert användare av JobMatch Talent test, JobMatch Center, 2015.
  • Andlig vägledarutbildning från Lightworker Academy 2022.

Personligt …

 Lite som berg- och dalbana – Tänker att så är livet …

Jag har varit med om sorgliga upplevelser i livet med konflikter, besvikelser, utmattning, nära som gått bort m m. Men också glada och lyckliga stunder som att få möjlighet att ta en kopp kaffe på trappen i solskenet, ta sig ett dopp i havet tidigt på våren eller när jag blev mormor.

Men, jag tänker att så är livet, ungefär som en berg och dalbana, upp och ner. Då har yoga och meditationer hjälpt mig komma vidare och så har det mörka blivit ljust igen.

Dessa livserfarenheter gör att jag kan förstå och sätta mig in i dina upplevelser, lyssna och vara närvarande där du är i sorg, ilska, besvikelser, konflikter, trötthet, stress, utmattning, vägskäl i livet, livspusslet som skall gå ihop eller i alla fall skapa balans, m m, och stötta samt vägleda dig vidare.

På fritiden älskar jag att promenera ute i naturen, känna doften av jord och skog, sätta mig på en klippa och se ut över havet och bara vara. Då finner jag frid. Jag målar och klottrar nästan varje dag, dansar och sjunger. Det ger mig så mycket energi.

Min vision är att du skall finna din sanna essens

Läka dina emotionella sår och utveckla en kärleksfull och uppskattande relation med dig själv där du hittar kraft att uttrycka dig själv, vad du vill och tycker om för att få ditt bästa liv.

Du är så välkommen att kontakta mig!