Andlig vägledning

Önskar du få budskap från andliga vägledare eller guider?

Jag har sedan barnsben fått signaler ifrån guider och andliga vägledare men varit skeptisk och inte riktigt förstått eller vågat lyssna på deras budskap. Men när min pappa dog och jag samtidigt hade en otroligt stressig situation på jobbet, fick jag en utmattningsdepression.

Under den perioden förstod jag att jag hade mediala förmågor. Till följd av det började jag en utbildning till Andlig vägledare på Lightworker Academy med Helena Omfors.

Det har helt och hållet vänt upp och ner på mitt liv och jag har funnit ro i själen, balans i livet, glädje och hopp igen, som pånyttfödd. Helt enkelt fantastiskt.

Vill du ställa frågor kan jag hjälpa dig att få budskap och berätta vad guider har för budskap till dig. Jag beskriver det som kommer med hjälp av mina sinnen. Det du kan fråga om är personlig utveckling, chakrasystemet, livsväg, hälsa och relationer. 

Det är ofta en stor upplevelse att få kontakt med sina vägledare för första gången, och det kan göra att man känner sig tryggare i livet och förvissad om att man har beskydd och vägledning.

För dig som önskar få modern andlig vägledning och/eller healing är välkommen att kontakta mig via mail på anne@resursutveckling.nu för tidsbokning.

Jag använder mig även av Lee Segers Healingkort som är tydliga vägledare vid specifika frågor som du vill ställa där jag använder läggningar som medicinhjulet eller chakraläggning för att du skall få en djupare förståelse av dig själv, där korten ger kunskap, hopp och inspiration.

Specialerbjudande på sessioner just nu:

30 minuter, 300 kr (ord pris 500 kr).
45 minuter, 500 kr (ord pris 900 kr).
Summan är inkl moms med start år 2023.

Lee Segers Healingkort 430 kr exkl frakt.

Samtalen sker via telefon eller Teams, se vidare under rubriken ”Kontakta mig”.