Äntligen ett nytt år! Nu 2023 skall alla drömmar och mål uppfyllas. Eller hur går dina tankar?
Är du kanske en person som på nyårsafton står och skålar och samtidigt skickar iväg en önskning ut i universum och bara hoppas på att i år slår nog min önskan in…

Drömmar är ju fantastiska och de kan också uppfyllas. MEN det stora miraklet i det här är att skriva ner det på ett papper eller Wish Map som många kallar det för nu. Ett tips är att skriva ner dem på ett A4 papper där du först har ritat ballonger i olika färger och så skriver du i dina drömmar i ballongerna. Skapar en ceremoni med tända ljus och låter en och en av ballongerna flyga upp i himmelen och universum (visuellt).

Vill man gå lite djupare i den här processen och ta det lite mer seriöst och verkligen se vad man kan förbättra i sitt livspussel, då brukar jag använda mig av Livshjulet där du fyller i hur bra/dåligt det är i olika områden i livet. Det blir ofta tydligt och du ser med en gång var du behöver sätta mål och förbättra för att du skall må bra och få ditt liv som du vill. Det bästa är att göra det tillsammans med en coach som kan hjälpa dig att ställa frågor och samtala kring de olika områdena så att det verkligen blir en förbättring/lösning för dig.

Att göra det här en gång om året är otroligt verkningsfullt! Du blir medveten om vad som behöver göras för att du skall få det bättre, veta vad du verkligen vill och får motivation att börja ta steg i rätt riktning. När jag väl satt mina mål brukar jag sätta mig ner och skapa en Livsstilsplan (Life style plan). Jag klipper ut bilder som motsvarar mina mål och det jag vill uppnå, klistrar upp dem på ett stort svart ark, 70 x 100 cm. Ritar och skriver affirmationer. Allt i en salig blandning som jag känner kommer att hjälpa mig nå mina mål. Hänger upp Livsstilsplanen där jag ser den varje dag. Du blir påverkad både omedvetet och medvetet. Det här är otroligt verkningsfullt! Jag har gjort det i ca 20 års tid och det fungerar!

Vill du också arbeta med Livshjulet och skapa en Livsstilsplan? Kontakta mig på 070-421 80 50.