Andlig vägledning & Personlig utveckling

”Jag vill inspirera dig till att leva ett liv med livskvalitet, ett liv där du bestämmer vad som är bäst för dig.”

Anne Olsson

Det här kan jag hjälpa dig med

Personlig utveckling

Är det något som skaver? Vet du inte vad du vill? Vilka värderingar har du? Vad tänker du på hela tiden, är det något som maler i dig om och om igen? Vad är det för känsla du går omkring med?

Läs mer >

Andlig vägledning

Vill du ställa frågor kan jag hjälpa dig att få kontakt och berätta vad de har för budskap till dig. Jag beskriver det som kommer med hjälp av mina sinnen. Det jag tränat på hittills är personlig utveckling, chakrasystemet, livsväg och relationer.

Läs mer >

Kontakta mig

Vill du veta mer eller boka tid? Då är du välkommen att kontakta mig, antingen via mail på anne@resursutveckling.nu eller
sms 070-421 80 50.

Vad begränsar dig?

Jag har ett holistiskt synsätt, vilket innebär att jag ser livet som en helhet med fritid, arbete, kost, avslappning, sömn, motion, känslor, våra sinnen m m, som påverkar varandra. Syftet med samtal/coaching är att komma till klarhet med din innersta längtan, vem du är, vad du vill och vart du är på väg, att komma till insikt med vad som begränsar dig och hur du ska övervinna eventuella hinder för att komma vidare och leva ut din fulla potential.